Avesta

Jaha då var man tillbaka hemma i Avesta för ett tag då. Känns väl bra bra o träffa familjen o vännerna men jag börjar redan längta tillbaka ner till den lilla "familjen" Nere i Kävlinge.. Det känns så himla långt kvar till 1 februari då jag åker ner igen, men de kommer gå fort! :)

Snart är det julafton! Har redan fått en julklapp som jag har bestllt o provat ut själv! ett par lackade tävlingsstövlar :) TACK Mamma o pappa ;)

Juldan är det inte heller långt kvar till! Ska bli superskoj! :) Får se om det blir förfest hos Malin eller hos Micke o Annelie :) Känns ju som om det  skulle vara kul o träffa Jocke o Mimmi o dom där igen, och inga festar ju så bra ihop som jag, Annelie o Anna :P så de lutar nog åt Annelies o mickes håll :P Men de visar sig.

Im blir de först in till Avesta o införskaffa en ny mobil och ett par nya jeans då alla av nån konstig anledning blivit förstora.. syynd ;) Sen ska vi vidare till Valbo o handla dom sista julklapparna o sen till baka till Avesta o klippa mig :)

Nej nu har jag inte tid med de här nu ska jag städa o sen ta en springtur i skogen med hundarna :)

Pussokram

I saw angels fall down

Om en vecka är jag hemma i Avesta igen för ett tag! Känns skönt att komma hem samtidigt som jag bara vill stanna kvar här och slippa allt skit som alltid inträffar därhemma för jämnan. Här kan man fly verkligheten och bara göra det som man verkligen vill hålla på med, För det är detta jag vill... Men hur fan ska man lyckas?
Med hoppet kommer man långt, men inte hela vägen..
Det jag längtar efter mest precis just nu är att sitta i mammas famn, precis som när man var liten, drömma sig bort om hur underbart det skulle bli när man blev stor och allt man skulle få göra, lyckan man kände när mamma tittade på en och log och bara, Älskade vän, Du kan komma vart hur hur långt du vill, bara du tror på dig själv!
Men tron på sig själv tappade jag på vägen..
Och hur hittar man tillbaka till den?





1 vecka 4 dagar

Kvar tills jag åker hem! :) Pappa kommer den redan nästa tisdag så att vi kan packa in det jag behöver ha med mig hem redan på onsdan så att vi kan komma iväg tidigt på Torsdag morgon! Ska bli skönt att komma hem ett tag, men jag vet att jag kommer att längta hit igen ganska snart! Men till 1 Februari åker jag ner igen. Ska bli skönt att få komma hem o fira jul o nyår med familj o vänner, känns som det behövs de med!

I fredags hade vi först middag här, Jag, Line, Cissi, Jessica o Sofia! Väldigt trevligt :) Sen åkte jag, Line, Cissi o Jessica in till Malmö o festade! Det var en riktigt lyckad kväll kan jag säga ;) men dagen efter var inte lika rolig, fy fan.. Sov till kvart över ett ca o sen blev det soffan hela dan med pizza o film! Såg Barnhemmet, väldigt bra film! Att rekommendera. :)


Idag har jag o Line stallet för oss själva så vi har ridit en hel del o nu har vi lunch så sen ska vi ut o rida våra :)


JA Mimmi! OM du lovar att komma ner hit o hälsa på mig i vår så kan jag lova att jag kommer till dig på nyår :P


Nej! Back to work. se ya!


Regn o rusk..

Att det aldrig kan bli nån bra väder!? En dag skulle göra mig lycklig, jag lovar..! Men det verkar vara på tok för mkt begärt :/

Nu har iaf Wille gått klart på pencillinet så nu är det bara o köra på igen :) Känns bra för de är fan inge skoj o ha hästen på halvfart, känns så meningslöst o rida då över huvudtaget när man inte får träna på ordentligt! Så nu kommer han vara helgalen en vecka typ innan överskottsenergin försvunnit :P

På fredag fyller Line år så då ska hon jag o Cissi ut i Malmö o röja! Ska bli satans skoj kan jag lova det var ju hur länge sen som helst nu! Jag har gått helt på sprittorka sen jag kom hit! :)
Men det blir en jobbig vecka nu innan. inte ledig en dag innan dess :/ men det är det värt! :)

Idag kom det hit en ny tjej som troligtvis ska börja jobba här efter nyår! Ska bli bra med en till :) Hon verkar trevlig det lilla men träffade henne :) O om jag o Line tänkt oss att ut o tävla här nere i vår så behövs det en till som kan jobba då :)

Nej nu är det faktist bara två veckor kvar tills jag kommer hem! Å de känns toppen! :) Ta det lugnt några veckor :) O låte Wille få vila ett tag tycker jag behövs!

take a deep breath, you have only got one shot. make it count

RSS 2.0