Jag försöker o ta tag i detta igen..

Ja jag gör ett sista försök att ta tag i bloggskrivandet igen, men hoppas inte på för mkt, Det tar väl en vecka eller två så har jag gett upp o glömt dehär igen.. :P Men vafan jag hinner inte, Det är ju fullt upp 24 timmar om dygnet känns de som!
Men som sagt, jag Lovar att verkligen försöka igen! :)

Förra veckan började jag skolan iaf! Spännande spännande! men tufft kommer de o bli kan jag lova! det är inte alls som när man gick gymnasiet, det går i en rasande takt o man måste hänga med på allt! ;em de kommer nog bli bra tror jag!
Anmälde mig även till att göra högskoleprovet i Oktober, o i morgon ska jag o Anna gå till Komvux så att vi får läsa in Matte C som vi inte fick läsa på gymnasiet.  Så de kommer bli fullt upp, samtidigt som jag ska jobba på   Mr H :) Men bättre o ha mkt att göra än att inte ha någonting alls! ;)

Annars då? Jo de rullar på lär jag väl säga, Ganska intressant o höra om allt man tydligen gör o säger utan att man  själv vet om de :P De finns då en rad patetiska människor i ens närhet hela tiden tycker jag, men de är ju kul att man gör så att de har något att snacka om, för hur tråkigt skulle de inte annars ha?
Men de har ingen aning om vad som igentligen händer o sker.. :)

Nu sitter jag bara o hoppas på att jag får en tid för Mattias den 7-8 september i Uppsala så att jag får träna för honom igen! för de behövs nu! *Hoppas hoppas

Hmm.. Sitter o har starka funderingar om jag ska ta o köpa dedär Timberland stövlarna jag såg i Borlänge när jag var där förra veckan, så satans snygga! Men dom kostade ju därefter också, men vafan köper man dyra skor använder man dom längre också. tror jag iaf ;)

Nej nu ska jag se klart på filmen o vänta på ett samtal ;)

sov sött allihopa!




Jag saknar min Malin! Nu får du ta o komma hem!


RSS 2.0