Bio med bror

Kom nyss hem från Bion som jag var på med brorsan! Harry Potter, haha. Är inte ett så stort fan av honom, mn vad gör man inte för sin kära bror som så gårna ville se den? :) Men de var riktigt trevligt, en myskväll med brorsan :)


I morgon fyller jag år iaf, även om de inte alls känns så, har tankarna på så mkt annat att det blivit åsidosatt.. Min hjärna känns helt blockerad just nu. Blockerad från allt o alla. Och jag har blivit så fruktansvärt rädd för att vara ensam.. Förut tyckte jag det var skönt att bara vara för sig själv ibland, men nu kryper de i hela kroppen o hjärnan håller på att sprängas när jag är ensam. Fick jag välja, hade jag någon brevid mig 24 timmar om dygnet.



xoxo
Linnea




20 Juli

Idag var de första dagen på Mr H sen jag kom hem! Var lite pirrigt när man inte jobbat där sen i september! Men de gick jättebra o de var väldigt kul att vara tillbaka! :)
I morgon är jag ledig, så då Måste jag ta mig i kragen o packa upp alla mina kläder så jag får iordning nån gång!

På Torsdag fyller jag år! :) Så på lördag blir det NÅT, Jag vet inte riktigt vad än, men nåt skoj ska vi försöka hitta på! :)


De blev en vädigt trevlig kväll i Lördags hos Malin :) En helt underbar god sallad o toppen bra sällskap som bestod av Anna, Malin o Tom :) Sen bar de av ner till Trapper! Där var de också väldigt trevligt när man fick träffa på en massa gamla klasskompisar :)


Jag vet inte hur jag ska orka med allt de här? Jag har aldrig varit så här livrädd i hela mitt liv, Så rädd så att jag knappt klarar av att vara ensam, klarar knappt av att sova. Man bara sitter o funderar o funderar. Nej jag vet inte om jag har orken till allt de här. Jag har fram tills nu trott att jag hade det, men jag börjar tvivla starkt..

xoxo
Linnea

Sista kvällen...

Ja de var det sista kvällen på Viderup... Känns väldigt, väldigt tråkigt, men samtidigt känns de bra att få komma hem igen. Men jag kommer alltid att ha Viderup o alla dess underbara människor kvar i minnet o hjärtat. O sen kommer jag alltid åka ner lite då o då :) Men de känns väldigt sorgset på nå vis..


Idag har vi aif varit iväg o kollat på tävlingarna i Falsterbo! :) Skoj skoj! Ett himlans bra väder blev de också så de var skänt o bara sitta där o titta på alla vackra hästar.


Nej nu ska jag packa vidare så jag får klart det nån gång!

xoxo
Linnea



VIDERUP

12 Juli

Äntligen börjar solen titta fram igen! Nu ha det vart flera dagar med regn o kallt, man har helst bara velat lega under täcket i soffan med en bra film, men nej då, Det är bara att jobba på. Men nu börjar det äntligen bli varmt igen, Skönt!

Nu är det inte många dagar kvar, på fredag bär de av hemåt igen! Det ska bli helt underbar, samtidigt som jag kommer sakna dehär stället hur mkt som helst! Men jag kan ju åka ner igen när jag vill! :) Men alla underbara människor här gör det faktist väldigt jobbigt att åka hem :(
Men det känns som det enda rätta just nu. Med tanke på allt. Jag måste vara där jag hör hemma o ställa upp på bästa sätt, och bara finnas nära.


I´ts a long way to go, but together we can do it.

Nej nu blir de sängen för min del. upp tidigt som vanligt im igen!

Natti natti/ Linnea


Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again


6 Dagar kvar

Ja okej, Jag längtar hem, om det nu skulle vara någon som inte har märkt det. Få ett "normalt" liv igen, inte för att jag någonsin verkar kunna få det. Men äh hur kul är det då igentligen??

Har nyss kolla klart på en såå bra film! twilight! Den var grymt bra o hur het är inte han! Åh man får ju rysningar när man ser honom!
*ÖgonOrgasm*



Igår blev de middag i Lund osen en snabb utgång på Hercules, Dock inte så länge då vi skulle upp o jobba idag =)




xoxo
Linnea





Lady Gaga feat Rihanna - Silly boy



 


För Linnea o Anna blev antagna! :)

Bara 8 dagar kvar tills jag flyttar hem till Avesta igen! Eller Hede rättare sagt! Längtar! Det kommer bli kanon, och ännu gladare blev jag för bara en liten stund sen när jag fick beskedet att jag kom in på högskolan jag sökt i Augusti! Happy face! Ett glatt besked var verkligen nåt jag behövde just nu, efter all skit som varit o all skit som väntar. De kändes iaf som ett ljus i tunneln. Så i Augusti blir jag ekonomstudent i Borlänge ;)


En stor Stor tyngd föll från hjärtat igår kväll när vetrinären ringde o sa att det inte var farligare än en hovböld min häst hade fått, så idag var vi iväg till hovslagaren och skar upp den o satte på en sula, så nu är det bara att börja rida igen :) Har vart så orolig i flera dagar nu över mitt hjärta, så det var skönt o höra att det inte var någon fara!






För en vecka sen var vi iväg till Turning Torso o blev fotograferade, Jag, Sofa, Ida o Line! De var hur kul som helst, Så här är några bilder sen det.









Ja fler bilder kommer kanske någon annan dag :)
Men kan ju säga att roligt var det!




Nu är det bara 14 dagar kvar tills jag fyller 20! :) Kom för fan ihåg o gratta mig då! ;)

xoxo
Linnea



Volbeat - Still Counting

RSS 2.0