Hope, everybody searching for hope..

Åh va jag hatar Petra Mede o hennes förbannade jävla tvshow! Varför kunde inte Magnus Betner fått en egen show? Han är ju grym! Men vi ska ju iaf försöka ta oss till Falun den 26 maj o se han :) Dom som vill hänga på kan bara säga till! :) De kommer bli galet skoj! Bra start på karnevalshelgen! ;)

Idag var jag iväg till Borlänge o skrev marketing management tenta! Gick bättre än jag hade trott, så nu är de bara o vänta i 2 veckor o se om man får göra en omtenta eller inte!
När jag kom hem därifrån fick jag ett jävla ryck o satte igång o storstäda! Så nu luktar de klorin i hela badrummet o ut på kontoret ända in till mig! Nybäddad säng o dammråttorna borta! Häärligt! :)

Im blir de iväg till ridhuset på morgonen o sen jobba 13-18.15! :) Försöka hinna in på arbetsförmedlingen o boka en tid för möte.

På fredag åker La familia bort på cross en heel vecka så då blir de kanske nån form av husfest här hemma! Men fredag kanske man ska på De sotos?!? Får se hur de blir med den saken! :) Men tycker iaf att några borde komma o hålla mig sällskap hela veckan med filmmys o så!! :)

 

Heelt klart bästa låten just nu:
Apollo Drive - Time







I wrote to explain, I´m your biggest fan..

Har precis kastat mig sängen o ska se klart på Johan Falk - operation näktergal, så jävla sliten efter helgen! Men skoj har de vart! :) Har vart sjuukt duktig i helgen o bara handla ETT par jeans! ;) Kunde hålla fingarna i styr när jag kastade mig in i G-star butiken! :P

Inne på Gate one fick man sig ögongodis i form av paradise hotel Stefan :) Hothothot!! O Mikaela I know att du är ganska avundsjuk! :P

Igår blev de middag på peppar, o sen vidare på Rocks, träffa en massa härliga människor ;) ( Nej men de är helt sjukt! heel sjukt! Ja, sjukt äre!) :P

Men nu är jag sliten som fan o somnar nog ganska säkert inom bara nån halvtimme eller så!

Im är de tenta på marketing management o sen in¨på kupolen o handla parfym som jag glömde bort i helgen.!

 

Sussa sött!

 


Hold on to the good times

I eftermiddag drar jag iväg till Stockholm över helgen o hälsar på Roy o Josefin! Shopping, party o en massa annat skoj!! :D


Neej, jag hade inte nå mer o säga idag..





eller jo..

Tommy Lee måste nog vara den mest gubbsnygga karl i denna värld ;)

 


Gå inte o kära ner dig.. Ha lite respekt till dig själv människa.

Gaaaah va jag är trött på snö... Jag vill ha vår nu! Jag pallar allvarligt inge mer kyla.
Annars idag då?
Jag har tränat, Pluggat, gjort matteprov, handlat mat, fikat med bror, pluggat ännu mer, o nu kollar jag på Desperata hemmafruar!

Såg nyss på Dating in the dark o jag tror seriöst att jag kanske skulle söka in! Vafan man hittar ju ingen här i närheten verkar de som, o tänk själva o få klämma på en förhoppningsvis söt kille i mörkret o sen få se honom i ljuset utan att han vet vad man tycker, sen är de bara o välja själv om man vill träffa honom igen! Perfekt! Eller nja dedär med TV-kamerorna på en kanske är en hake till att inte söka. Man lite lär man ju offra.
Ja då var de klart!

Resten av veckan blir de en massa, o då menar jag verkligen en massa pluggande! Ska jag klara av nästa tenta känns de som en bra idé!

På fredag drar jag till Stockholm över helgen! Hälsa på Roy o Josefin! :)
Shoppa o hitta på en massa tok! :D



Gonatt!







Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej


Once you kill a cow you gotta make a burger!

Yepp, de var väl så de var va, Mikaela?! :P
Söndag igen.. Fan va helgerna går för fort! Fredags blev de bara en massa pluggande o sen var de bara o ta de lugnt. Lördagen blev även den vääldigt lugn! In till Mikaela på kvällen o åt Tacos o såg film! Idag blir de bara en massa pluggande igen, sen iväg med hästen o träna, sen ikväll hem till Malin o dregla över Joel Kinnaman på TV! ;)

 Im är de träning för Gunilla i Enköping igen! :) Häärligt! Tisdag är de matteprov o sen blir de till o tokplugga inför tentan nästa måndag!
Efter det är högskolestudierna slut! Dags o börja söka jobb till sommaren o sen söka utbildningen till hösten!
Får jag inge jobb över sommaren här hemma blir de kanske till o åka ner till Skåne igen o jobba där. Men jag vill nog hålla mig hemma denna sommaren! Var ju borta hela förra så!

Neehee! Dags o fortsätta plugga!

Jag vill inte gå ut mer än nödvändigt idag för detta jävla snöoväder!!




Have I fucked things up again?

Bara två veckor kvar på högskolan nu. Sen in på arbetsförmedlingen o kolla om dom kan hjälpa till o betala utbildningen till hösten. Annars lär jag försöka få fram dom där jävla pengarna på annat visa.. Kanske ska börja gå på gatan? NOT
Men jag håller hoppet uppe o hoppas jag kan charma tanterna o gubbarna riktigt ordentligt på af! :)

Men de känns fan förjävligt o hoppa in på arbetsförmedlingen! Jag som sagt att jag aldrig skulle anmäla mig dit :P men men..

Jag vill verkligen gå den där utbildningen samtidigt som jag bara skulle vilja börja jobba, tjäna pengar så jag kan flytta hemifrån o göra allt jag vill! Bott själv i Skåne ett år o sen få flytta hem till familjen känns heelt värdelöst!

Ännu sämre känner man sig när alla närmaste förlovar sig, skaffar hus, skaffar barn, volvo, hund! You name it!

Men nej jag ska inte va bitter...

I helgen ska jag nog försöka va så lugn som möjligt! Ska försöka kidnappa Mikaela för en filmkväll tror jag!

Nästa helg är de lite småplaner att åka till Stockholm o hälsa på Roy o Josefin! Får se hur de blir med de men skulle vara kanonskoj! :)

Nej, dags o fortsätta plugga inför seminariet im!
Pussonypistjärten!


Börja om på nytt??

Ja, det verkar ju så! Om allt går som jag tänkt mig och som jag vill! Hoppas verkligen att det går att lösa, för jag vill verkligen detta! Men som de ser ut nu verkar de gå att lösa! :) O pendla till Falun känns heelt okej för detta! :)



Igår var de träning för Gunilla i Enköping! Gick väldigt bra fastän Wille var galet pigg o jag hade feber! Bra kombination! ;P
Dit på Måndag igen, Sen tvådagars 4-5! :) Skoj med de o träffa alla andra ur spetstruppen! :) Hoppas på att Malin kan följa med, annars får jag ta o klara mig själv eftersom hela familjen åker ner till Skåne på en massa crosstävlingar!
Den veckan är de även planerat en massa husfest o grejer! Bara så ni vet :)



Fika med underbaraste Malin idag! blev några timmars skitsnack! :)

I helgen lär jag försöka hälsa på Karro o Johan, o pussa o busa en massa med sötnosen Malte! :) Har saknat den lilla terrorist familjen när dom vart i Thailand i 2 veckor! :P

Nej nu lär jag försöka sova om jag ska orka med skolan im, Men hatar o sova själv! O va singel är inget bra alternativ!
Gonatt!

Just ja!
Brorsans hemsida! :) Under uppbyggnad, men in o kika läget vettja! :)
www.philiperiksson.dinstudio.se





....

Allt gör mig bara så jävla galen o trött just nu! Fan..






RSS 2.0