När känslorna tar i överhand

Kom hem från Mora idag efter två dagars väldigt givande träning för Gunilla Byström! Har gått kanonbra båda dagarna, hon tyckte att det hade hänt så mkt under de fyra månader hon inte sett mig o Wille, och hon gav en stor eloge till Mattias eftersom det till största delen är hans förtjänst att det blivit så bra :) Så det var jättekul o få så mkt positiv kritik :)
Men fy fan va mkt snö det var där upp jämfört med här hemma :p Å på söndag bär det av ner till Skåne igen o där var det tydligen inge snö alls, ganska skönt kan jag tycka :P Är trött på det här jävla vädret nu.


I Lördags blev det middag hos Anna o sen förfest! Himla skoj att Marie dök upp! nice to see you honey! :) Sen bar det ner till Kingen, var riktigt trevligt, även om jag tyckte att vi tog det ganska lugnt :P
Träffade på Becca o Carro, dom jävlarna som drar till Thailand här i veckan! Inte alls avundsjuk! Jag vill också utomlands om jag bara hade råd.. men det kommer väl att inträffa om sisådär hundra år, så som min ekonomi ser ut nu! :P 


Imorgon åker jag o Anna till Abiuose o ska handla lite grejer till hästen. Ska kolla om jag kanske kan hitta på ett par marinblå pikeur ridbyxor och sen lite annat smått o gott.
Måste även sätta igång med packningen i morgon så att den blir klar nån gång också.. men det ska väl gå ganska fort ycker jag. nu vet jag mer vad jag ska ha med mig o inte ha med mig i klädesväg.



Det bästa hade vart om jag inte kommit hem alls, då hade det sluppit bli så här överhuvud taget.. men nej, nu sitter man här med en massa funderingar o tankar.
Varför just jag? vad händer om jag stannar hemma? Varför ska man vara så j*vla lättlurad varje gång för? jag brukar ju inte vara det, men tydligen så när det gäller denne är jag inte speciellt smart.  Jag känner mig inlindad runt ett finger o kan inte komma loss. Men jag får skylla mig själv, Jag sätter inga gränser och följer minsta lilla vink och lyssnar inte på vad andra säger runt omkring. Men som dom säger. Man tänker och handlar inte som man borde när känslor man inte vill ha tar i överhand..





Nu är klockan över tolvslaget, så.. GRATTIS ANNELIE PÅ 20-ÅRSDAN! :)




Filmkväll

Kom nyss hem från Anna. Jag o Annelie o hon hyrde film o gjorde en massa snacks o bara hade de mysigt, trevligt trevligt. :) Såg på nån thriller som jag just nu inte kommer ihåg namnet på, men den var helt okej :) kanske inte den bästa man sett men heelt okej! =)
Im ska jag in till staden o umgås med Anna, får se vad vi hittar på =) finns ju inte så mkt att göra i den här stan men.

Igår blev det en lång kvällstur med skoter. Har inte åkt skoter på evigheter så de var trevligt :) Men snart är väl snön borta, så de var väl enda turen för i år. Har en hel del träningsvärk i benen idag bara :P men de är smällar man får med på köpet.

Nej, de är då helt sjukt vad jag är dålig på att skriva blogg.. borde nog kanske lägga ner den här? :P


http://www.youtube.com/watch?v=IpBjJ0dp2mc


Natti natti♥

Onsdag

Jaha, ännu en dag på stan blev det :P Lunch med Malin o Anna o sen en massa shopping! Hittade på ett par nya G-star jeans, en klänning o en tunika, riktigt nöjd faktist :) förutom att det alltid ska bli så satans dyrt :/ men men snart åker jag ju ner till Skåne igen o då blir det inte så mkt klädshopping när man bara springer runt i ridkläder hela dagarna. :) Läängtar!

Har börjat fundera en massa på de här med högskola, det känns snart som att det är dags att börja tänka på det. Ska jag plugga? Tror att jag vill det så att jag får ut nåt av mitt liv. VAD ska jag plugga vidare till? vad vill jag göra emd mitt liv? Ja, vad jag helst vill göra vet jag ju, men det är fortfarande en Stor dröm, måste fundera på ett kortsiktigare mål, ett mer realistiskt. Civilekonom, Jurist? Ja frågorna är många. men jag tänker inte stressa upp mig, även om jag är en sån som väldigt lätt gör det. Men jag är iaf bestämd på att jag tänker inte fastna i kassan på nåt ICA eller nåt sånt skit, det har jag alldeles för mkt kapacitet för! Men men, tiden utvsar vad jag blir o en dag trillar det bara ner vad jag verkligen vill plugga vidare till!

I morgon ska jag städa hela huset, rida o sen försöka hälsa på mamma Karro :) Måste kolla in hennes vackra bebismage :) Det är itne långt kvar nu! Jag har en liten förhoppning på att bebisen ska komma innan jag åker ner till Skåne igen! Men sån tur har jag väl inte :P men det skulle vara toppen o få se den lilla innan jag åker! :)

På fredag blir det middag på Kingen eftersom Mimmi o Jocke varit förlovade i 2 år då :) O på lördag blir det antagligen en utgång på Älvan låter det som :)








Måndag

Ser att det var väldigt länge sen jag skrev nånting här, har itne haft nån motivation till det alls.. Men nu känner jag mig nästan tvingad, annars blir jag väl kanske utslängd från dehär :P
 Har legat sjuk nu i ett par dagar med börjar friskna till nu. i Torsdags hade jag 40 graders feber vilket aldrig hänt mig förut, jag har aldrig haft så hög feber, men men de gick över ganska fort ändå.. Nu är det bara den här satans förkylningen som inte vill ge sig..

Om ni bara visste vad jag längtar ner till allihopa nere på Viderup nu! Jag vill åka ner redan im om jag kunde!
men nu är det inte så långt kvar iaf :) Saknar er så!

http://www.youtube.com/watch?v=ZaflNU45bVY

RSS 2.0