Tisdag 29/12

Jag fryser så jag håller på o döör! känns som om mina händer o fötter snart ramlar av! Jag vill ha sommar nu, för jag orkar inte med denhär kylan nå mer! :S

Jobbat hela dan idag, var in på smycka på lunchen o köpte en ring från Rock of sweden :) Ska köpa halsband o armband lite senare hade jag tänkt :) Hade vart kul o haft de till nyår men det halsband jag ville ha hade inte kommit in än, så den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! :)

I mrogon blir de till o plugga en del o sen åka o handla o fixa till nyår :) Får se om Mikaela vill med till Köttboden o brovallen o handla finkött till nyårsmiddan! Emma kom även med en bra idé att Hemköp hade hummer till bra pris just nu! Fryst iofs med hummer är jävligt gott ;) Längtar som fan till nyår de kommer bli helmysigt! Får se om de blir pulka åkning eller nå sånt trevligt med Jocke o Mimmi m flera på dan! På kvällen blir de middag o en massa annat skoj med underbara människor! :) Nyårskyssen får jag väl ge till Mikaela eftersom man är själv, men inte gör de mig nåt!! :P haha

Tränade för Mattias igår i Falun, gick hur bra som helst! o de var väldigt kul att träffa han igen o få uppdateringar om Skåneland! :) Vill ner dit igen! Får se hur de blir med skola o jobb här i vår! Har jag ingen att stanna kvar för då så åker jag nog ner igen.. :)


Nej nu ska jag kolla klart på "when a man loves a woman" o sen sova! Får en riktigt skön sovmorgon im! :)


Rihanna - Russian Roulette


Min fina ring! :)


Söndag 27/12

Nyss krupit ner under täcket o försöker tina upp efter en kväll med pulkaåkning i Åsbo! Kul var de, men jag klarade mig undan att åka dödsbacken, kollade på o skratta istället! :P åh ont fick dom som åkte de så jag gjorde heelt rätt i att tacka nej till den ;)

Har haft en underbar jul iaf med en massa familjemyys o underbara julklappar :) Jag o pappa ägde på "säg de med andra ord"! :P
Juldagen var även den väldigt lyckad! :D

Igår var vi till familjen Sjöström o åt middag, o lilla Leo var där! En tremånaders bebis som ligger o sover i ens famn gör en inte aaalls sugen på en egen, jooo! guud så söt han är! Man blir heelt kär!
O grattis Marie till att du blev Gudmor åt det lilla underverket!

I morgon blir de jobb 9.30-16.00, sen bär de av till falun o träning för Mattias! Skoj o träffa honom igen! :)

Nu ska jag sova!
Natti natti!


Snart Julafton!

Åh som jag längtar! Mysa med hela tjocka släkten! :) Äta en massa gott, spela spel o bara ha det bra! Kan de bli bättre? Ja! Julklapparna :P Jag har redan fått en julklapp av morfar, åh de är att han ska fixa iordning min bil! Byta bromsskivor o sånt! En kanon present tycker jag som är heelt kass på bilar! Jag kan bara tanka o köra! Krisar de kan jag fylla på spolarvätska o olja, men sen är bilkunskaperna slu! :P

gårdagen i Västerås var heelt kanon! Vilken underbar kväll med helt underbara p galna människor! Minnet är dock inte helt på topp! men de är sånt man får räkna med när aporna spelar sina små spratt :P
Men jag tror nog att jag måste lämna telefonen hemma härdanefter, eller om jag kanske ska radera olämpliga nummer som jag har en dålig vana att höra av mig till när alkoholen börjar sätta in?! vad tror ni??! :P
Äh, jag är ju inte otrevlig iaf ;)

Tack Anna-Karin för att du ordnande en underbar kväll! :)

I morgon ska jag försöka ta mig upp i tid så jag hinner till ridhuset innan jag börjar jobba klockan 12! :)

Veckan:
Måndag - Jobb 12.00-18.15
Tisdag - Jobb 12.00-18.15
Onsdag - Jobb 12.00 - 16.00
Torsdag - Julafton!
Fredag - Juldan!


Nej nu ska jag se klart på Coyote Ugly o sen försöka sova!

The Automatic - Monster


Fredag 18/12

Äntligen Freeedag! Eller ja, ska upp o jobba im igen, men ändå skönt att de är helg! Im blir de jobb 9.30-16.15 sen hem till Mikaela o göra sig iordning för glöggfest i Västerås! Skoj som fan ska de bli! :)

Idag har jag jobbat hela dan! Blev lite chockad över att det var så lite folk som de var nu när de snart är ju..? Men de kommer väl bli fullt upp nu dagarna fram till jul, kan jag tänka mig! Kul när det är mycket folk!

Igår var jag o Annelie iväg till Västerås för att köpa de sista julklapparna! Även om de blev mer klappar till sig själv :P Mötte upp Mikaela en stund också! :)
Jag inhandlade:
Underkläder från New Yorker i svart o silver
Svart klänning från Bik Bok
Armband från kicks
Julklapp åt bror från Elgiganten
Ja! De var nog allt! Riktigt nöjd med mig själv, eftersom de brukar bli 10 gånger mer saker till mig!

Nu är alla julklappar klara iaf! Häärligt!

Nu ska jag sussa så jag orkar med o jobba im!
Nattinatti!


Torsdag 10/12

Börjar få panik över att jag inte har köpt en enda julklapp än! De börjar ju dra ihop sig! :S men Torsdag nästa vecka drar jag o Annelie iväg till V-ås o shoppar! så hoppas på att hitta de mesta då! Sen ska jag försöka hinna med en vända till Valbo med Mikaela också! :)
Ska även försöka hitta på lite nya kläder till mig själv att han på Juldagen o Nyår! Vad som nu händer på nyår, de vet man aldrig! Men kläder till de behövs iaf ! :)

Idag har de bara vart en massa pluggande med den här jävla matten! börjar bli riktigt jävla orolig över att jag inte ska klara av den! :S Men de är bara o kämpa på o hoppas på de bästa!
De två seminarierna vi haft på organisationsteorin vi haft har gått hyffsat bra iaf! :) De blir bättre o bättre! :)
O klara hela Ekonomistyrningskursen har jag gjort också så de känns kanonskönt!

I morgon ska jag åter igen plugga matte OM dom inte ringer in mig o vill att jag kommer in o jobbar, får hoppas att dom ringer så får jag något roligt att göra! :)
Sen på kvällen blir de IDOLmys! ;)

På lördag blir de jobb hela dan o sen får vi se om de blir nån lussevaka eller om de blir lugnt!
På söndag ska jag vara chaufför o hjälpreda åt brorsan på lusseenduron i Brovallen! :)

Pussokraaam


De här är mitt liv, jag lever min dröm.....

...Ja den låten med Lorentz & M.Sakarias är helt underbar! :)

Har precis lagt en ansiktsmask o ska snart in i duschen o göra helkroppspeeling! Häärligt

Gårdagen blev iaf toppen! Nu är äntligen tatueringen på plats! :D
Jag som varit så jävla nervös över att jag skulle dö av smärta men det var ju ingen fara alls :P så nu blir de fler! ;)

Idag har jag vart i skolan i stort sett hela dan och im blir de samma sak om vi ska bli klara med vår gruppuppgift om Informella aspekter.
De gick ganska bra idag, men im måste vi ta tag i den där jävla engelska artikeln! O de är ju inte lika roligt de inte.. :S men de ska gå de åh! De gick ju fint förra vi hade så! :)

Ska försöka hinna in ner på stan o lämna in brorsan klocka på lagning också, o sen skulle jag behöva ner på elgiganten o kolla på högtalarna jag ska skaffa till datan, blir en lite julklapp i förskott till mig själv ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på DH! :)

Hare




RSS 2.0