Jobbig fredagskväll

Jaha, idag är man ledig, skönt o bara ligga på soffan i ta de lugnt! Ikväll blir de Melodifestival kväll med brudarna här hemma =)


igår var det jobb som vanligt.. Line var ledig så de var jag o Sofia som skötte allt eftersom Mattias o Jessica är borta. Allt gick bra tills lilla Skalman fick kolik.. Vi tog ut vetrinären runt 5 och hon gav den smärtstillande o så och den började se piggare ut. Runt halv åtta gick jag o Line ut igen o kollade till honom, då hade han börjat bli dåli igen så vi ringde än en gång ut vetrinären och hon kunde inte göra så mkt, så det var bara att koppla på transporten o åka till Helsingborg djursjukhus med honom.. Stackarn, hade så ont o var tvungen o stå på transport i en timme. :(
Så nu står han kvar där på observation o så.. Så jag o Line kom hem halv ett inatt.. Stackars Line som hade ledig dag o som sen skulle upp i morse o jobba igen.. :( De är tur att hon var här så jag fick hjälp. hur skulle de annars ha gått?
Men fick iaf ett väldigt trevligt samtal igår kväll iaf som lättade upp kvällen ;) Det uppskattades mkt :)

På måndag kommer Malin o Annelie hit! De ska bli hur skoj som helst! Saknar dom nå enormt mkt! Synd bara att Anna inte kunde följa med, Men hon får komme ner en annan gång!

Nej nu ska jag gå o ta in hästen o sen duscha!

Hade fint.

pussokram


Torsdag

Ja det var ju ett tag sen jag skrev så tänkte ge bloggen ett försök ikväll igen :)
I morgon är jag ledig, så det blir en låång sovmorgon o sen bara ligga i soffan o kolla på TV hela dan tror jag! Skulle väl igentligen ta o göra ett försök o åka in till Lund eller Malmö o än en gång leta efter min väska! Någon som vet var det finns en affär som säljer Friis & company väskor i Lund?? Jag vill veta! Nu har jag letat ett tag men fan inte hittat nån! Jag skulle väl försöka ta mig igenom o leta i hela stan men jag hittar ju inte så bra så skulle behöva ett namn på en affär som säkert har dom här satans väskorna! I´m going crazy!

Fast på ett vi är det ganska bra för jag har inga pengar till en väska just nu.. Var på KyraK o handlade idag för en rejäl summa så nu ska jag väl som jag alltid säger, Spara! Men går det? Nej, sån här ångest har jag alltid efter ett dyrare köp, men sen går det nån dag så är det glömt o jag hittar på en massa nytt? Shopping beroende? Börjar tyvärr tro det.

Wille blir bara bättre o bättre! Det är så himla kul o hålla på just nu! =) Det går framåt för nästan varje dag jag tränar känns det som!  Nu väntar jag bara på att dom där jävla bytena ska lossna o bli bra! Kan inte den där femman bara trilla ner så att det blir bra? :P Men det kommer nog snart det med hoppas jag! Så att jag kan ut o tävla!

Snart låter det som om mina pinglor Malin,Annelie o Anna kommer ner o hälsar på! runt den 15e låter de som! Ska bli hur skoj som helst! o få visa dom runt hur mkt jag sliter om dagarna :P haha nej då dom ska få se hur underbara människor jag får jobba med o umgås med här nere! =)

Men visst längtar man hem, till vissa saker som man inte har här nere.. Men när jag känner att det är dags åker jag hem, inte svårare än så! Men sista halgen i April blir det en weekend hem! Åker hem kvällen före sista april o blir kvar en tre fyra dar! =) Ska bli skönt de med, men det är ju förstås ett tag kvar så får hoppas på besök ner hit :)

Pussogonatt /





RSS 2.0