Örondroppar, hund o katt

Ja idag var vetrinären hit och tittade på Willes mugg ( inflamation i form av sår på ben och i karleder för er som inte förstår de) eftersom det inte har gått över än o de har ändu funnits där i tre veckor nu och spridit sig till tre ben.. Så nu gav jag upp mina tappra försök att tvätta med virkon och torka nogrannt o lägga på karledsalva.. Wille fick pencillin i 5 dagar så att det skulle gå fortare, Sen fick jag även instruktioner att tvätta med hund o katt schampoo? torka av o sen ha på örondroppar för hund o katt? o sen till sist ha på Salicyresyravaselin eller vad de nu hette! De är ett jävla jobb med det där men nu ska det bort o det är fort!! Så nu kommer jag ju även att få lära mig att spruta, o jag som är livrädd för sprutor.. svimmar ju så fort nån kommer nära mig med en spruta.. men de går bra ( tror jag )

På fredag får jag äntligen vara ledig! Kan ju hoppas att bilen kommit tillbaka då så att jag kan åka iväg o köpa en del julklappar, o mat! Börjar bli akut att åka till Willys nu! Jag har ju inte ens nå mandariner eller bananer hemma!
Så.. Vad ska jag handla till Mamma? Pappa?
Mamma har jag nog en liten aning om vad jag ska köpa, gäller bara att hitta på det jag tänkt mig.. Men pappa det är helt hopplöst! Bror har jag ju redan hittat åt iaf! :) Så det är ju bra!
Men mest av allt på fredag så ska jag sova! Är så satans trött!


3 veckor kvar!!


Man ska inte kolla på gamla kort.. Man ska låta de gamla dåliga minnena vara


KyraK

Jag o Line fann lyckan idag! Eller ja för stunden iaf ;P De har öppnats en OutletButik med Bara KyraK kläder här i Flyinge! Hur bra som helst! Hittade en jacka som i vanliga fall går på 2300 men betalade endast 1000 kronor för den´, en tröja för 300 som annars går på 1000 o en mjukisdress för 250 som gått på 1000! Helt underbart! O det mesta var från årets kollektion :) Kändes bra när man inte blir så rik på hästskötarlönen precis :)

Im kommer Anky van Grunsven hit o mellanlandar innan hon far vidare till Globen! Jag vill också åka till Globen o titta på tävlingar o bara shoppa!

Faan.. Julen närmar sig med stormsteg, o jag har bara köpt en enda julklapp.. Eller ner två, Karro o Fille. Jag har kvar til Mamma, Pappa, Annelie, Malin.. Just nu känns det bara som om jag köper julklappar till mig själv.. har handlat en jävla massa sen jag kom ner, fastän jag inte tjänar några pengar.. Skor o kläder i massor.. o en massa saker till Wille, Täcken, Schabrak o så.. Men vafan, man lever bara en gång! Jag lär ju handla det jag känner att jag vill ha och behöver! =)

Haha hade ju tänkt köp typ nå sexleksaker till Malin i julklapp, men sen kom jag på att det var hon o jag som handlade mest på sexpartyt vi hade innan jag åkte, så hon skaffade sig det mesta då :P haha Det är farligt o va full o kryssa i saker man vill ha för det blev vääldigt dyrt ;P men Skoj var det! 

Jag o Malin funderar förresten på att åka utomlands i Januari, nån som har något förslag på vart man åka? Det får inte vara för lång bort. inte för dyrt att åka men fortfarande varmt! O man ska kunna ha skoj! :) O Annelie, jag vill att du ska med! så det så ;) Jag vill ha tillbaka allt underbart sen Cypern! Det var helt perfekt! Saaknar det som fan! Men dit ska vi ju också tillbaka nån gång i framtiden! :)


Dusch o sen sova! Natti!/


3 veckor o 4 dagar..

Jajemen det är så långt kvar tills jag kommer hem! :) Då är friden slut i Avesta igen! Vissa kommer inte få en lugn stund kan jag väl säga ;)
Ska bli skönt o komma hem o bara va ett tag, saknar riktiga sovmornar, mina hundar o katt! O sen alla andra självklart :)

Igår hade vi finmiddag här jag, Line, Cicci o Therese eftersom att Therese åker hem på Torsdag! :/ Men hon kommer precis som jag tillbaka hit efter jul! =) I februari kommer vi vara samlade vårat gamla lilla gäng här igen! Känns bra :)

Vi har iaf toppenväder här nere, även om det är jävligt kallt så skiner solen och det blåser inte ett dugg!
Har haft en lugn dag. var klar med alla som skulle ridas o longeras kl 12 så sen var det bara fodring och nu är jag inne o tar det lugnt ett tag innan jag ska ut igen o ta in hästar o rida Wille :)

Katy Perry - Hot n Cold

Idolmys!

Vaknade 05.30. På tok för tidigt! skulle ju faktist inte upp förrän 06.10, så låg väl sisådär en halvtimme och retade upp mig på mig själv för att jag inte kunde somna om..

Inte mkt kvar o göra i stallet. Ska rida två hästar o fodra o gå med två st sen är det inte mer att göra idag. Det går så himla fort såna här dagar!

Ikväll blir det Idolmys för hela slanten! Pizzakväll kallas det även :P Trevligt trevligt. O im ska vi försöka laga lite finmiddag här eftersom Therese åker hem på Torsdag :( men henne får jag ju träffa igen när vi åker ner hit igen efter jul :)

Kom på att eftersom hon åker hem redan på torsdag så är det inte så långt tills jag åker hem jag heller! Det går så himla fort! Den 17e kommer pappa ner och hjälper mig att börja packa och den 18e bär det av hem till Avesta :)
Det är givet att det blir en fika i PLUS på fredagen med mina babes :)
Jag ska även på massage, haha känner att det kan behövas! Sitter nog en hel del fel i ryggen just nu har jag en känsla av! Eller nacken rättare sagt, för har man tappat känseln i fingrarna kan det inte stå helt rätt till :P
Jag kan även säga att det på en gång blir en tripp till frisören så att jag kan få iordning på mitt gräsliga hår som jag knappt törs visa just nu! All färg har försvunnit och det är allmänt slitet!

Nej! ut i kylan o jobba vidare!

Torsdag.. Kallt, blåser. Varför kommer det ingen snö i Skåne?!

Ja det kan man ju undra.. För jag har ju hellre 20 grader kallt och 3 meter snö än det här pissiga vädret! Det regnar, blåser storm och är allmänt ruggigt..
Inte vad jag vill ha när vi ska jobba ute hela dagarna!

Nu har jag o Line hela stallet för oss själva från idag till söndag! Ta hand om 30 hästar på egen hand! :)

Nu ska jag ut o rida några hästar, Det är då toppen att vi har ridhus på gården här iaf för jag har nog inte klarat av o rida en massa ute när det är sånt väder som det är idag..

Nej ut i kylan igen!




Faller för grupptrycket.

Ja nu har till och med jag hamnat här, Jag Linnea Eriksson som varit heelt emot sånt här jämt.. Men nu sitter man här och skriver om något som inte en enda vettig människa kommer o läsa. Men det är väl så när man inte har nåt liv ;)

Kan ju iaf tala om att det bara är en månad kvar tills jag får komma hem o fira jul med mina underbara familj och träffa mina fantastiska vänner igen! Det har ju fan gått  3 Hela månader då! Det är helt sjukt! Men ska man flytta ner till Eslöv så är det ju sånt man får ta..

Men en sak vill jag att alla mina nära o kära vill ha som sitt viktigaste nyårslöfte! O de är att ni SKA komma ner hit o hälsa på mig i vår igen! Så, nu slipper ni tänka på att ni ska hitta på nåt menigslöst som, "Ja mitt nyårslöfte ska bli att sluta röka" eller "Jag ska börja springa 5 mil i veckan" För det vet vi ju redan från början att det inte kommer att hålla! Men att sätta sig i en bil eller på ett tåg/flyg ner till mig är inte så svårt! O jag lovar att ni då också kommer förgylla min vardag här nere! :)


Nej nu blir det sängen, i morgonn är det jobb igen, upp kl 6!

Gonatt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0