Söndag.

Johan Falk - National Target. Frank Wagner. Söndagskvällen blev just på topp ;) Kan inte bli annat när Joel Kinnaman är på TV! Det är ju helt klart drömprinsen! Allra helst när han gör Snabba Cash filmen! :)

Idag har de vart en väldigt lugn dag. först en härlig sovmorgon, sen plugga lite Management marketing, o även några mattetal orkade jag med åh, Läängtar tills den här jävla matten är över så jag bara kan koncentrera mig på högskolan! Den här jävla matten tar död på mig! Men inte ens en månad kvar nu! Så de är bara o ligga i de sista veckorna o hoppas på ett mirakel vid provet! :S Men jag har ju iaf fått väldigt bra på inlämningsuppgifterna, så de känns bra de iaf!
Sen blev de en vända till ridhuset med Wille också. Känns bra att de är träning för Gunilla nästa helg så jag får lite nytändning, för motivationen har inte varit på topp de sista veckorna.. Men de brukar vara så denhär tiden innan träningarna o tävlingarna kommer igång på allvar igen! :)

Helgen för övrigt har vart väldigt lugn, i fredags låg jag bara hemma i sängen hela dan då febern var min bästa vän just den dan.. Men på lördagen kände jag mig lite piggare så då blev de ridtur o hårdplugg matte, o sen på kvällen Robinsonmys hos Elin o Gurra på Poppelberget. Hade riktigt skoj! :) Haha sommaren 2010 kommer bli gaaalen kan jag lova! ;)

I morgon blir de en massa pluggande igen o sen försöka sig ut på en låång promenad, o hoppas på att jag får med mig Mikaela också :) Stepp maskinen ska också gå varm men skönt o ta frisk luft också.!

Har blivit sjuukt sugen på en till tatuering! Ska försöka ta mig i kragen o gå o prata med en tatuerare som kan rita upp de jag vill ha! Blir en ganska mycket större denna gång ;) Häärligt!


Nej nu ska jag fortsätta se på mitt ögongodis ;)





Inte så pigg...

Igår när jag kom hem från skolan blev de raka vägen till sängen liggandes i feber och konstanta nysningar.. Intalade mig själv att jag skulle vara pigg tills idag, men så blev inte fallet. Har legat i sängen i stort sett hela dan idag o bara sovit o kollat film.. Kul. Jag blir så enormt stressad av detta, jag har inte tid o vara sjuk! I morgon ska jag vara på benen! så är det bara!

I morgon blir de filmkväll hemma hos Elin o Gurra om jag puggnat på. Hoppas!
Sen blir de en massa pluggande både lördag o söndag!

Blev ett kort inlägg idag, händer inte så mkt när man ligger nerbäddad hela dan..

GRATTIS MARTIN O MELLE TILL ER LILLA SON! :D
Ska följa med Malin någon dag snart o se på underverket :)


Söndag 17/1

Då var även denna helg över då. Fan så fort de går!
I fredags vaknade jag sjuukt utvilad då jag tog sömntablett till natten o somna redan halv 10 torsdag kväll! Klev ur sängen o tog en stadig frukost så jag skulle orka med tentan jag hade framför mig! Första delen gick väldigt bra! Den hade jag full pott på! så är galet nöjd med den! Andra delan får jag veta om ett par veckor om jag klarat eller ej.. Hoppas på de. De kändes helt okej iaf! :)
Sen på kvällen blev de bio, Snabba Cash! :) Riktigt bra, men den kan ju inte bli annat när Joel Kinnaman spelar huvudrollen! Han är helt seriöst olagligt snygg! ;)

På lördagen blev de först ridhuset för att köra ett träningspass med Wille! Sen hem o plugga lite matte innan jag åkte med Mikaela in till stan! På kvällen blev de 20-årsfest med Anna hos hennes kompisar, trevligt men krogen var inte så på topp.. Men men de kan de inte alltid vara :P

Idag har jag pluggat matte en stund o sen bara tagit de lugnt o nu ligger jag i sängen o kollar på Johan Falk - Vapenbröder. Ännu en kväll men Joel Kinnaman ;)

I morgon ska jag upp i tid o åka till ridhuset o rida! Sen in till stan o fika med brudarna :)


Nej nu ska jag sussa.
Nattinatt!


13-14/1 -10

Jaha då ligger man här ännu en kväll o kan inte sova.. Jag förstår inte att de ska va så svårt! Men de är en massa tankar som snurrar runt som stressar upp en till 1000, o då är de helt omöjligt o somna..
Skulle bara vilja kunna stänga av alla tankar som kommer upp när man går o lägger sig så att man kan få en god natts sömn o vakna pigg o utvilad på morgonen.. Men så är inte fallet..
Det håller på o gör mig galen! Jag orkar inte så många fler dagar när man ska gå runt som en halv zombie o ändå prestera på topp. Har en massa att göra i skolan så de skulle verkligen behövas några fler timmars sömn än vad de är nu..

Onlinetenta på fredag. Organisationsteori.. nervös som fan inför den.. Mycket värre än första tentan i ekonomistyrningen. Organisationsteorin är bra mycket tyngre o svårare än den. Men men de ska väl gå vägen hoppas jag, annars är de bara o ta nya tag inför en omtenta. Men jag skulle vääldigt gärna vilja klara den så man blir av med den här kursen nån gång..
Allt de här om Scientific management, Human relations, Administrativa o Byråkratiska skolorna drives me craazy!
De är inte så lätt o kunna hitta ett specifikt Case företag som hör ihop med just En skola när de är så lika i teorierna.. :S

På fredag efter tentan blir de iaf Bio med Malin, Annelie o bror! Snabba cash! Den vet jag redan nu kommer vara huur bra som helst bara för att Joel Kinnaman är med! ;) Ögongodis har man genom heela filmen då! ;)
På lördag ska jag försöka få med Mikaela ut på en krogvända, vi höll oss heela helgen förra helgen så nu tycker jag att de är dags igen :D Men vi får väl se hur de blir.

Fick hem en motionscykel idag som jag lånat av morfars Ulla! Såå bra! Nu kan jag trampa på hemma, eftersom de inte är så ofta jag kommer iväg på spinning! Men jag o Annelie ska ta tag i dedär igen, iaf ett pass i veckan!
Mikaela ville ha med mig på vattengympa, men jag vet inte om de där med att stå i en kall pool o vifta med armar o ben känns så lockande nu när de är -20 grader ute... :P Kanske när de blir varmare väder :)

såå, vad har jag gjort mer idag då än att plugga?? jo jag har vart till ridhuset o tömkört Wille. Nu börjar han trampa riktigt fint! :) Häärligt! O bytena blir också bara bättre o bättre så de känns kanon! längtar till sista helgen i januari då de blir Gunillaträning igen! Sen får jag komma igång o åka till henne Varannan vecka igen! :) 
Jag har fått en känsla av att 2010 kommer bli ett bra år med Wille :)
Han har mogna som fan i huvudet o de är toppen, för de är ju där alla problem har setat. Rörelser o allt har han inga problem med utan de är just de att han ska coola ner o inte bli så uppstressad o uppretad! Men de känns som om de kommer bli mycket bättre!

Nej nu ska jag väl göra ett nytt försök till att sova!


Joel Kinnaman :)




11/1 -10

Hittade på en väldigt bra låt som har en text som stämmer in väldigt bra med en hel del..


Skillet - It´s not me It´s you

Lets get the story straight
You were a poison
You flooded through my veins
You left me broken
You tried to make me think
That the blame was all on me
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you

It's not me it's you
Always has been you
All the lies and stupid things you say and do
It's you
It's not me it's you
All the lies and pain you put me through
I know that it's not me it's you

You
You

It's not me it's you, you

So here we go again
The same fight were always in
I don't care so why pretend
Wake me when your lecture ends
You tried to make me small
Make me fall and it's all your fault
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you

Lets get the story straight
You were a poison
Flooding through my veins
Driving me insane
And now you're gone away
I'm no longer choking
From the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you




Grattis bror 15 år!

Grattis Bror på 15 årsdagen! :) Omg va fort tiden går! Känns som igår när han var ca 5-6 år när han sprang omkring o slogs med innebandyklubbor o kalla en "Jävla bög" o "Kärringjävel" så fort han blev uppretad över något! :P Men de var bra många år sen de nu..  O de värsta är att man själv inte blir direkt yngre.. O de är såna här dagar man inser att man fan börjar bli gammal! Eller ja, gammal är jag ju inte än, men vafan tiden går! De finns ju sp sjukt mycket jag vill hinna med o göra innan jag blir för gammal för det! Men än så länge är de ingen brådska! :)

Helgen för övrigt har vart sjukt lugn o skön!mI fredags blev de jobb till kvart över 6, sen hem o bara tog de lugnt o kolla på film o så.. I lördags blev de en massa pluggande hela dan, sen blev de en tur med Wille på åkern så han fick pulsa lite i snön!  På kvällen åkte jag med familjen Persdahl o en massa fler o åt på Kina! :) Treevligt trevligt! Sen hem o var chaufför på natten.

Torsdag - Söndag har jag jobbat på Storbyns Ryttare. Haft utsläpp o mockning, Skönt o få komma upp på mornarna o göra lite nytta :) Kul o vara på Storbyn också där man i stort sett är uppvuxen :) Det är fortfarande kvar en ridskolehäst där sen jag fortfarande gick på ridskola, o jag har haft egen häst sen jag var 9, så han har vart där några år nu! ;)

I morgon blir de Borlänge o sista föreläsningen innan tentan. Ska även in o byta ett par skor som jag hade beställt men som det var fel storlek på.

Nej nu ska jag fortsätta o kolla på Johan Falk, o Frank Wagner är ju så heet så man sitter o dreglar under hela filmen ;)







Onsdag 6/1

Fy fan så kallt de är! Det är inte mänskligt att det ska vara såhär kallt! Jag skulle bara vilja gå i ide o inte gå ut förrän de blivit plusgrader igen.. ELLER när nån bjuder mig på en resa till nåt väldigt varmt ställe! :)

Igår blev de tjejkväll på Kingen igen! Denna gången blev de jag, Mikalea, Marie och Annelie! Träffad på en massa trevligt folk :) Så de var skoj, o faktist ganska nyktert! :)

Idag hjälpte jag först pappa o dra igång bilen som slutade fungera igår o sen har jag pluggat en massa. Var även ut en snabbis o longera Wille, men efter 10 min trodde jag att näsan o allt annat skulle frysa sönder så då gav jag upp o gick in igen.

I morgon blir de jobb på Storbyns Ryttare på morgonen o sen plugga! Ska försöka ta mig in till stan också o leta på en present åt bror som fyller 15 på söndag :) Guud va stor han blir! De är helt sjukt! Det ska ju vara min lilla Philip o inte bli stor så fort! De är också en hemsk påmminelse om att man själv blir äldre o äldre! 20 kändes bra att fylla, men att i år fylla 21 känns mindre bra... Det är nu man hoppas på att man stannar i ålder ett tag..

Beställde skor åt mig idag! :) såå snygga! ett par svarta höga sandaletter med nitar o grejer! Längtar tills dom kommer hem! :)



Melissa Horn - Hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen.



Drömmer mig tillbaka till den tiden då man var liten. Då ens största problem var när ens Barbie hade tappat ett ben eller hade fel klänning på sig. längtar tillbaka till den tiden då man kunde krypa upp i mammas famn när man hade gjort dig illa o var ledsen..
Det är något som aldrig kommer komma tillbaka.. Nu blir problemen bara större och mer svåra att handskas med, och man vet inte hur man ska handskas med allt..






Måndag 4/1

OMG, Nu börjar de verkligen hända smaskiga saker på Paradise Hotel! Det var då verkligen slut på förspelet nu efter jul! ;) Go hard or go home!

Idag har de vart pluggdag.. O i morgon blir de jobb 10-16, Sen Plugg igen.. Längtar till slutet av februari då matten är klar, för just nu är det den som tynger mig mest.. Vill bara att den skiten ska vara över så att jag kan fokusera på marknadsföringskurserna som börjar här om några veckor!

Har snart tenta på organisationsteorin också, de känns också sådär. Ekonomistyrningen kändes mycket bättre o roligare än organisationsteorin, den kursen är så jävla tung o dryg.. Plus att de är onlinetenta på den också, hade mycket hellre haft en vanlig tenta.. Men men får hoppas på att det går vägen!

Nyåret blev en kanonkväll/natt! Hade sjukt kul med underbara människor! :) Blev en inte så lika rolig dagen efter då man hade gått o lagt sig 5 på morgonen så var man duktigt seg dagen efter! Men de var de värt :)

I lördags blev de en vända till Kingen med Sanna, Anna o Malin! Trevlig kväll med en massa tjejsnack o mycket skratt! :) Riktigt kul o träffa Niklas o alla gamla goa vänner!

Nej nu ska jag ta o försöka sova så jag orkar upp o jobba i morgon!







Snorig o jävlig!

dom senaste dagarna har jag nog nyst mer än vad jag gjort på hela året kan jag tro! o jag skulle lätt kunna starta försljning av snor om nån vore intresserad av att köpa sånt! fy faan.. Men men, annars känner man sig på topp!

Nyåret blev kanonbra! Heelmysig kväll med underbara människor! Trött o sliten idag eftersom man inte kom isäng förrän 5 i morse! men skoj var de! :D

Några nyårslöften har man väl hunnit komma på!

- Gå ner i vikt

- klara av studierna

- Eller sluta studera o leta jobb i Skåne istället?

-sluta lita blint på alla, de går inte vägen alla gånger

Ja! Fler löften finns de väl alltid men dom kommer jag väl på under året!

Nej nu ska jag ta o sova om jag ska orka jobba im! Får se sen vad vi hittar på på kvällen! Om den blir lugn eller inte! Får se hur förkylningen avtar också! :)

Kom förresten in på marknadsföringskurserna här i vår så de är toppen! :)

Natti natti



RSS 2.0