Lördag

Bion var kanoners! :) Helt klart värd o se! Den var naturligtvis inte lika bra som boken, Men inträffar det nånsin?




http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE


Jag tror jag vet, men vet du?


Ledig

Skönt med en ledig dag! Är satans förkyld så de har vart skönt o bara sova länge o ligga i soffan hela dan! Ikväll ska vi iväg o se på Bio! Män som hatar kvinnor. Har läst boken, så jag har höga förväntningar på filmen! :) För boken var kanonbra! Det är jag, Jessica, Line o Sofia som ska iväg in till Lund o se den! =)

Nu har jag nästan precis varit här nere i en månad, O längtar hem till vissa personer, det gör jag som fan! :/ Men nu i Mars har jag i stort sett blivit lovad att Anna, Malin o Annelie ska komma ner o hälsa på mig! O de behöver jag verkligen!
Ska försöka åka hem nån helg i April sen o hälsa på!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning inför bion!

Hade gött!







 


Dålig uppdatering.

Det var galet längesen jag skrev något här.. Har helt enkelt inte tid, och inte så mkt att skriva om. Det har jag igentligen inte nu heller man jag ger det ett försök iaf.

Jag trodde nästan till 100% att jag skulle slippa snön när jag åkte ner hit till SkåneLand igen.. Men NEJ då! Vi har ju fan nästan 2 dm här nere! Jag vill ha vår o sommar nu! Jag är trött på de här vädret!

Satt o kollade igenom en massa  bilder sen sommaren 08. Åh vilken underbar sommar! Vill tillbaka! Men hoppas o tror att 09 kommer bli minst lika bra! ;)

Jag, Line o Cicci badade nyss våran inneboende Snissan.. Hon var inte så nöjd! Men de är så de är, ska hon bo här hos oss så kan hon bara inte lukta illa! Så nu blir det nog bad för henne minst en gång i veckan tror jag :P haha Stackarn. Hon kommer snart säga tack o adjö o dra ifrån oss ut till Lena i Stallet :P





Im ska jag försöka hinna åka o hämta mina stövlar! Eller ja, prova dom o se att dom passar först! Har längtat efter dom ett tag nu så nu vill jag se hur dom ser ut o börja rida in dom! =) Det är ett par svarta lackade Könings stövlar som jag ska ha o tävla i sen när den säsongen kommer igång! =) Längtar! Nu vill jag ut på tävlingsbanorna igen!










Vad kommer att hända? Det känns bra, men skulle behöva lite mer svar. Hoppas på det bästa..




/ L





Är de såhär de är?

Det känns som när man ska lära sig simma, Kommer jag att klara av det eller kommer jag att drukna? Rädsla och oro blandat med förhoppningar, tro och vilja.
Funderingar som gör det svårt att sova.. Fan! Jag har inte tid med det, ska jag orka här nere skulle jag bara behöva ett svar, ett svar som jag tror att jag igentligen inte vill ha ,men som behövs för att kunna gå vidare..
Men jag ska då aldrig sätta mig i den här sitsen igen.. Nu har jag försökt mig på de här o de funkar inte.. Jag är ett hopplöst fall så är de bara. Det är bara att inse att det inte är till för mig.. Så mkt annat är det men inte detta.

Men det är ganska skönt att vara här nere.. stänga in sig i sin lilla drömvärld med alla hästar runt omkring. där är det iaf inte en massa funderande, där är det raka svar på allt man gör. Iaf när det gäller min kära häst Wille, Där är det raka puckar som gäller med allt.. :P

Nej skämt åsido, det går inte att jämföra, men ibland känns det enklast att jämföra det på de viset, För hästar det förstår jag mig iaf på..


http://www.youtube.com/watch?v=8qJdfmC1YeY

Skåneland!

Jaha då var man tillbaka i Skåne! trevligt trevligt! Skönt att få komma igång o jobba igen. :) Lite jobbigt är det ju att lämna allt hemma, men men det är väl så att är det meningen med vissa saker så finns det kvar när jag kommer hem igen!
Lång bilfärd ner blev det, Tur att man kan sova hela vägen :P

Hade en väldigt trevlig kväll igår med först middag hos Malin och sen efter det vidare till Anna Baby o grattar henne på 20-års dagen! Hade väldigt trevligt fastän det var vissa som tydligen såg charmen i att försöka förstöra hennes 20 årsdag! Men det lyckades dom inte med! Vi hade hur kul som helst med dansande hela natten o lakrits shots! ;)

Jag hoppas verkligen att jag kommer få en hel del besök nu under våren! Anna o Malin har iaf LOVAT att komme hit en gång i månaden :P haha o jag kan ju hoppas att Annelie hänger på också! Fast hon ska ju faktist söka sig neråt o jobba här snart :)

PussOkram

RSS 2.0